Onödigt

Idag har varit en astråkig dag. Imorse väckte pappa mig och sa "Idag blir det en fantastisk städdag".
Och det blev det.
Hela övervåningen skulle grejas. Sen skulle jag ta alla gamla kartonger och elda upp dom. Det var jobbigt.
Men inte lika jobbigt som att ligga i Nigeria och dö av aids. Därför får jag inte klaga.
Senare idag kom det en gullig svart bubbla på besök. I bubblan satt Elizabeth den andra av England. Hon hade med sig jättefina äpplen.
Jag smakade ett och sen kollade jag på Family Guy.
Och jag börjar få panik inför skolstarten. I Jämtland är det fortfarande sommarlov.

Innan jag dör

Jag hade lite tråkigt så jag bestämde mig för att göra en innanjagdörlista.
Innan jag dör ska jag ha:
Haft minst 5 olika hårfärger
Blivit 168 cm lång
Varit medlem i ett band som fått fler gillningar på vår youtubekanal än vad det finns människor på jorden
Åkt frittfall tillt (fast nä.. eller jo.. eller vågar jag??)
Turnerat över hela jordklotet
Ridit på en ko
Och kanske en åsna
Hunnit se alla SAW-filmer
Träffat Johnny Depp
Och träffat mina gudar


Och massa fler saker som jag inte kommer på just nu. Idag ville Alice och Martina att jag skulle se på en Saw-film med dom. När vi skulle sätta igång filmen blev jag akut kissnödig och gick och kissade. När jag var där inne såg jag att det fanns en dush. Då kom jag på att jag måste dusha. Så då gjorde jag det. Sen när jag kom ut såg vi på Bert istället.

Gilla och ogilla

Gilla: Skräckfilmer, Att kolla på när folk åker skejt, Pistols, Äta frukt och känna sig nyttig, Listerine, När man precis tagit sig igenom 30 armhävningar, att se underviktiga barn äta eller att se överviktiga barn träna, Bert Ljung.

Ogilla: Skräckfilmer, GuldKit-reklamen, Att vakna upp efter att ha sonmat i badet då vattnet blivit kallt , Att vakna upp efter att ha somnat i solen, Mina solexem, Vuxna (oftast), När folk gör milljarder utropstecken och sen glömmer att man ska släppa upp ettan före shift så att det blir: Heej!!!!!!!!111, När man gör armhävningar och börjar darra.
 

Pisstråkigt

Bara så att hela universum vet så har jag gravtråkigt. Har suttit och lyssnat på den där gamla space unicorn-låten hela morgonen. Kalla mig efterbliven, ehehee..

citat by someones heart

Igår när min familj var på middag hos en annan familj så satt jag och deras lika gamla son på hans säng och spelade nåt random tv-spel. så plötsligt slänger han sig på mig och typ lägger armarna om mig jättelänge.  Creepy. Jag bad honom kliva av men det gjorde han inte förrän jag sparkade av honom från sängen. Sen började jag skratta. Sen fortsatte vi spela.
 

RSS 2.0